Camping Vestar is een camping voor het hele gezin, want er is ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Zowel op de camping als in de nabije omgeving kunnen tal van activiteiten worden ondernomen.

Camping Vestar beschikt over een geweldig zwembadcomplex waar u niet alleen een frisse duik kunt nemen, maar ook heerlijk kunt ontspannen in de zon. Ook worden er tal van activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Het animatieteam van camping Vestar heeft diverse animatieprogramma’s ontwikkeld zodat er voor iedereen een hoop te beleven valt. Zo is er speciaal voor de kinderen van 4 tot 11 jaar dagelijks een apart programma. Ook in de avonduren worden er vele activiteiten georganiseerd zoals een mini disco, talent show en cabaret speciaal voor de kinderen. Voor het hele gezin worden er ’s avonds ook diverse shows gegeven en kan er ook worden genoten van live muziek.

Ook voor de sportievelingen is er genoeg te beleven op camping Vestar. Er zijn diverse sportfaciliteiten aanwezig en ook het animatieteam organiseert diverse sportactiviteiten zoals, ochtend gymnastiek, aquaerobic, beacholleybal en fietstochten. Daarnaast kun je gebruik maken van faciliteiten als tennisbanen, tafeltennis, mini golf, beachvolleybal en het sportveld. Op het strand van camping Vestar kunt u diverse waterspor tactiviteiten ondernemen, zoals surfen en snorkelen.

Op camping Vestar kunnen de gasten zelfs Kroatische les nemen! En natuurlijk genieten van de overweldigende omgeving. Hieronder leest u meer over de activiteiten op camping Vestar.

Sport & Spel

Enkele speeltoestellen
Sportterrein
Beachvolleybal
Tennis (Tegen betaling)
Jeu de boulesbaan

Recreatie

Animatieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.): GB / D / I, Periode: 01-06/31-08
Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.), Periode: 15-06/15-09* (Tegen betaling)
Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen): GB / D / I
Televisie