Camping Vestar ligt aan een prachtige baai aan de Adriatische kust. Gelegen in misschien wel de mooiste provincie van Kroatie, Istrië. En op slechts 5km van het prachtige schilderachtige stadje Rovinj. Geniet dus niet alleen van de fantastische camping, maar ook zeker van de prachtige omgeving!

Wanneer u verblijft op camping Vestar kunt u tal van activiteiten ondernemen in de omgeving. De camping ligt namelijk in een gebied waar u vele uitstapjes kunt maken. Istrië is niet alleen beeldschoon en rijk aan prachtige uitzichten over de Adriatische Zee, maar er is ook genoeg te beleven. De provincie bestaat uit tal van sprookjesachtige steden en dorpjes en ook voor avontuur zit u hier goed. De provincie Istrië is het grootste schiereiland aan de Adriatische Zee en bestaat uit vele prachtige eilanden en azuurblauwe baaien. De natuur bestaat uit beboste heuvels met vele wijngaarden en de regio is ook rijk aan watervallen en meren. Een top bestemming voor iedereen die een strand vakantie wilt combineren met prachtige natuur en culturele uitstapjes!

Enkele aanraders zijn:
Rovinj; schilderachtig stadje rijk aan Italiaanse invloeden
Brioni eilanden
Pula; prachtige stad met o.a. het Romeins Amfitheater
Postonja grotten: een van de mooiste grotten ter wereld!
Porec; 2000 jaar oude stad aan de kust, rijk aan cultuur en een adembenemende boulevard

 

En zelfs een uitstapje naar Venetië behoort tot de mogelijkheden vanuit camping Vestar! Hieronder meer over de ligging van camping Vestar. Voor meer informatie over de activiteiten op de camping zelf kunt u deze pagina bekijken.

Ligging

Kiezelstrand
Rotskust
Steenachtig strand
Grasland
Panorama
Harde bodem
Ligweide
Afgebakende plaatsen
Plaatsen zonder schaduw
Plaatsen met enige schaduw
Hellend terrein
Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
Afstand tot de zee (max. 10 km) 0 km